⭐️SALE: Further discounts! ⭐️Shop here

⭐️SALE: Further discounts! ⭐️Shop here

Lincherie franchisenemer gezocht!

Wil jij klanten helpen de ideale lingeriematch te vinden in je eigen boetiek? Word franchisenemer bij Lincherie! Bij Lincherie doen wij er alles aan de perfecte lingeriematch met de perfecte fit te vinden voor onze klanten. Lincherie is de specialist voor lingerie stylingadvies en biedt de mooiste lingerie en badmodemerken aan.
RET - franchisee - 1

Ondernemer worden

Als franchisenemer bij Lincherie krijg je de beste ondersteuning van een team van professionals. Samen gaan wij het succesverhaal verder uitbouwen. Je mag rekenen op advies, begeleiding en samenwerking, die wordt afgestemd op jouw behoeften. Met deze ondersteuning krijg je de kans om te groeien als zelfstandig ondernemer.

Play video
RET - Franchisee - 2

Van de Velde

Lincherie is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Van de Velde. Van de Velde ontwerpt modieuze lingerie van superieure kwaliteit met de sterke complementaire merken PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda.


Onze missie is ‘Shaping the bodies and minds of women’: met onze mooie designs en perfecte pasvorm willen we een verschil maken in het leven van vrouwen, en hun zelfvertrouwen en vrouwelijkheid een boost geven.


Voor ons staat een onberispelijke service in de boetiek centraal: het is immers dankzij de expertise en het advies van ervaren lingeriestylistes dat onze klanten met een perfect passende setje én een goed gevoel de winkel verlaten.

RET - Franchisee - 3

Geoptimaliseerde diensten voor jouw klanten

Lincherie richt zich op een modebewuste doelgroep die op zoek is naar stijlvolle en gevarieerde lingeriecollecties van top A-merken. Lincherie heeft veel geoptimaliseerde diensten ontwikkeld zoals onze innovatieve 3D-spiegel die exclusief voor Lincherie is ontwikkeld.


De spiegel maakt in minder dan één minuut 140 metingen van jouw bovenlichaam en bepaalt de exacte bh-maat. Hij helpt je bij het bepalen van de perfecte fit én biedt de klant een unieke paskamerervaring.

Verhoog je zelfvertrouwen met Lincherie ondernemerschap

Bij Lincherie geloven we dat het vinden van de perfecte lingerie niet alleen draait om de juiste maat en comfort, maar ook om het vinden van de beste pasvorm voor jouw figuur en stijl. Lincherie wil dat vrouwen er op hun best laten uitzien én hun zelfvertrouwen een boost geven. Maar wij zetten ons ook in voor het versterken van jouw persoonlijke zelfvertrouwen door ondernemerschap. Met professionele ondersteuning tillen wij je naar het volgende niveau.


Het worden van een Lincherie-franchisenemer biedt een scala aan exclusieve voordelen en kenmerken die het onderscheiden op de markt. De belangrijkste voordelen omvatten een unieke positionering op basis van het Lingerie Styling concept, waarbij klanten gepersonaliseerde service krijgen van goed opgeleide Lingerie Stylistes om ervoor te zorgen dat ze de perfect passende bh vinden. Het winkelconcept is modern, elegant en exclusief, met trendy decor, hoogwaardige materialen, ruime paskamers en deskundig advies. De samengestelde collectie bestaat uit premium merken in het midden tot hoog segment, die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.


Franchisenemers krijgen ondersteuning bij de aankoop van seizoenscollecties en profiteren van netwerkmogelijkheden met mede-ondernemers en ontvangen elk seizoen een uitgebreid marketingplan. Lincherie waardeert onafhankelijke, gepassioneerde ondernemers die zich inzetten voor uitzonderlijke klantenservice, premium merken en modieuze collecties, en bevordert een samenwerkingsomgeving voor succes.

RET - Franchisee - 4

De ondersteuning voor franchisenemers

Je krijgt ondersteuning op alle fronten. In de beginfase helpen wij je bij het zoeken naar het juiste pand. Ook bieden wij diverse trainingssessies en workshops aan franchisenemers, samen met gespecialiseerde begeleiding op het gebied van inkoop die onder andere inkoopvoordelen bevatten. Daarnaast geniet je van de volgende voordelen:

 • Een deskundige begeleider
 • Een inwerkperiode in andere boetieks
 • Diverse trainingen & workshops.
 • Centrale Marketing (magazine, digitale nieuwsbrief, spaarsysteem, etalagepakket, POS-materiaal, etc.)
 • Online platform (webshop, website, social media, intranet, etc.)
 • Inkoopvoordelen op diverse topmerken zoals Marie Jo, PrimaDonna, Andres Sarda, Aubade, Hanro, etc.
 • Interieur van de boetiek wordt betaald door franchisegever (Van de Velde nv)
 • Maak deel uit van een enthousiaste groep ondernemers.

Ondernemen bij Lincherie? De voorwaarden op een rij

Momenteel zijn er 10 eigen boetieks en 22 franchise boetieks van Lincherie in het hele land. Wil je je bij de franchiseformule aansluiten? Dan wil je natuurlijk weten welke voorwaarden Lincherie stelt. Kandidaat franchisenemers moeten aan enkele eisen voldoen:

 • Je hebt een passie voor lingerie
 • Je bent klantgericht en richt je op het geven van de beste ervaring
 • Je wilt je voor minimaal 7 jaar aan de Lincherie franchise verbinden

Kortom, Lincherie is op zoek naar gepassioneerde en onafhankelijke ondernemers die zich kunnen toeleggen op het bieden van uitstekende klantenservice, het aanbieden van premium merken en het bijhouden van trendy collecties.

RET - Franchisee - 5

Lincherie staat voor creatief ondernemen

Ga bijvoorbeeld samenwerken met lokale winkels en organisaties en zorg voor extra naamsbekendheid en traffic.

RET - Franchisee - 6

Ga jij anderen laten stralen?

Lincherie biedt franchisenemers de mogelijkheid om een eigen onderneming te starten. Heb je nog geen ervaring met het runnen van een eigen zaak? Dan krijg je professioneel advies over je start als ondernemer. Start jouw boetiek en krijg het perfecte platform om je ambities waar te maken.


Lincherie ondersteunt haar franchise-netwerk door middel van een robuust marketingplan en stimuleert samenwerking tussen franchisenemers door een collaboratief netwerk te creëren, waardoor een samenhangende en verenigde aanpak binnen het franchise-systeem wordt gegarandeerd.
Dus schrijf je vandaag nog in om te starten met je eigen lingerieboetiek en laat je klanten stralen!

Neem contact op voor meer informatie

In de volgende plaatsen zijn wij actief opzoek naar franchisenemers:

 • Middelburg
 • Rotterdam
 • Utrecht

Ben je geïnteresseerd in de Lincherie franchisemogelijkheden? Wil je een boetiek openen als franchisenemer? Vraag hier meer informatie aan.

Lincherie vertelt je graag meer over de missie, supportprogramma's en de vastgestelde voorwaarden. Op die manier kun je je beter voorstellen hoe het is om onderdeel te zijn van de lingerieketen.

Wil jij onze nieuwe partner worden in Middelburg?

Lincherie franchisenemer gezocht in Middelburg! Unieke kans. In het bruisende Middelburg zijn wij opzoek naar een nieuwe franchisenemer. Wil je meer weten?
Vraag informatie aan

Voor meer informatie neem je contact op met:

Eefje Brouwer | 0031-624440101 | franchise@lincherie.nl